Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

DİGİTÜRK ESNAF PAKETİ PROTOKOLÜ
Çarşamba, 27 Aralık 2023 08:21

TESK A.Ş. ile Anadolu Dijital Dönüşüm Bilişim LTD.ŞTİ. arasında “Digitürk Esnaf Paketi” konulu bir protokol imzalanmış olup söz konusu protokolün bir örneği TESK’in web sitesinde duyurulmuştur.  (Detaylı bilgi için Protokolü inceleyiniz.)

Buna göre, esnaf ve sanatkârlarımız; 100 MBPS’ye kadar limitsiz internet + Digitürk paketini, 1 yıllık taahhüt ile aylık 299,90 TL’ye edinilebilecektir. İnternet hizmetinin yanı sıra Digiturk’teki; tüm belgesel, müzik, yaşam ve çocuk kanalları, beIN GURME ve beIN İZ gibi ödüllü TV kanalları, en çok izlenen ulusal ve yerli kanallar, Fransa Ligi, Almanya Ligi birçok spor içeriğinin yerli ve yabancı spor kanalları ve beIN Sports Haber gibi kanallar izlenebilecektir.

Bununla birlikte, esnafımız kendi modemi varsa modem ücreti ödemeyecektir. Modemi yok ise ADSL/VDLS modem için aylık 45 TL, fiber modem için aylık 60 TL ödeyecektir. Kampanyadan yeni üyelik ile faydalanmak için https://teskdigiturk.adiderp.com/ linki tıklanmalı ve başvuru yapılmalıdır.

Ayrıca, link üzerinden “Digitürk Esnaf Paketi” üyeliğine başvuran ilk 500 esnafa, 4000 TL değerindeki “Adiderp Ön Muhasebe Programı” ve 750 TL değerindeki 250 adet “E-Fatura Kontör”, 10 yıl saklama ve web tabanlı “E-Fatura Portalı” hediye edilecektir.

Yine link üzerinden “Digitürk Esnaf Paketi” üyeliğine başvuran ilk 5000 esnafa, 750 TL değerindeki 250 adet “E-Fatura Kontör”, 10 yıl saklama ve web tabanlı “E-Fatura Portalı” hediye edilecektir

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...