Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

27.İNCİ TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ İLANI
Çarşamba, 27 Aralık 2023 08:09

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nün ilgide kayıtlı ekte bir sureti sunulan yazısında; tüketici bilincini geliştirmek ve bu yönde hak arama alışkanlıklarını yaygınlaştırmak, tüketici haklarına saygılı kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili bilimsel çalışmaları özendirmek amacıyla; “Bilinçli Tüketici Ödülü”, “Yazılı Basın Tüketici Ödülü”, “Radyo-Televizyon Programı Ödülü”, “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”, “Bilimsel Çalışma Ödülü” ve “Tüketici Özel Ödülü” dallarında her yıl hak sahiplerine verilen Tüketici Ödülleri’nin bu yıl 27’ncisinin verileceği belirtilmektedir.

2023 yılı faaliyetlerine göre verilecek olan ilgide kayıtlı “27. Tüketici Ödülleri” yazısı genelgemiz ekinde sunulmaktadır. Ayrıca, söz konusu ilan Ticaret Bakanlığı’nın  https://tuketici.ticaret.gov.tr/ adresinde yayınlanmaktadır.

Genelge ve ekler için lütfen linkin üzerine tıklayınız

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...