Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

YARDIM KAMPANYASI
Salı, 07 Şubat 2023 06:20

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve civar illerde hissedilen deprem nedeniyle Ülkemize büyük geçmiş olsun. Yaşanan deprem nedeniyle afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım ve destek toplama amacı ile Birliğimiz tarafından 6 Şubat 2023 tarihinde saat 16.00 da Olağanüstü Başkanlar Kurulu toplantısı yapılmıştır. Toplantıda özetle şu görüş ve talepler dile getirilmiştir;

1. Ayni yardım yapmak isteyenlerin yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştırması için SESOB hizmet binasına teslim etmeleri.

2. Nakdi yardım yapmak isteyenler için SESOB tarafından Deprem Yardım Hesabı açılması ve bu hesapta toplanan nakdi yardımların toplu olarak AFAD Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketi Bakanlıklar Şubesi TL hesabına aktarılması.

Bu itibarla ayni yardım yapmak isteyen üyelerimizin, aşağıda belirtilen "Öncelikli Kabul Edilecekler Listesi”nde belirtilen malzemeleri kolilerin içine koyacak, kolinin üstüne içinde bulunan malzemelerinin listesini ve oda ismini bir A4 kağıda yazarak koliye yapıştıracak, koliyi bantlayacak ve SESOB hizmet binasına teslim edeceklerdir. Koordine ve bilgi almak için Özel Kalem Betül BİLDİK ile irtibata geçilebilir. Ayni Bağışlarda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

Son kullanma tarihi geçmiş veya geçmeye yakın malzeme bağışı yapılmamalıdır. İkinci el, kullanılmış malzeme bağışı yapılmamalıdır.

Nakdi yardım yapmak isteyenler için Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Deprem Yardım Hesabı açılmış olup hesap bilgileri aşağıda belirtilmiştir. Nakdi yardım yapacakların açıklama bölümüne oda ismini ve ad soyadlarını yazmaları gerekmektedir. Gereğini bilgilerinize İVEDİLİKLE ve ÖNEMLE rica ederiz.

Öncelikli Kabul Edilecekler Listesi :

1- Eldiven

2- Mont

3- Bot

4- Bere

5- Çocuklar için mont ve kışlık giysi

6- Tüplü katalitik soba

7- Tüp

8- Yatak

9- Battaniye

10- Powerbank

11- Gıda kolisi (konserve)

12- Çocuk bezi

13- Çocuk maması

14- Kadın pedi

15- Temizlik hijyen malzemesi

16- Yağmurluk

17- Çizme

KONU İLE İLGİLİ GENELGE İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...