Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

KOLAYSOFT AŞ. İLE TESK A.Ş İŞ ORTAKLIĞI PROTOKOLÜ
Pazartesi, 19 Aralık 2022 07:33

TESK A.Ş ile KOLAYSOFT A.Ş. arasında E-DÖNÜŞÜM ÇÖZÜMLERİNE dair bir protokol imzalanmış olup söz konusu protokolün bir örneği TESK internet sayfasına ve aşağıda ek olarak konulmuştur. (Detaylı bilgi için Protokolü İnceleyiniz.)

Buna göre; TESK AŞ. 'ye bağlı esnaf ve sanatkârların e-fatura, earşiv fatura vb. KOLAYSOFT uygulamalarının süreçlerine ait bilgilerin Gelir İdaresi Başkanlığına ulaştırılması ve saklanması için KOLAYSOFT TEKNOLOJİNİN geliştirdiği servis altyapısı ve KOLAYSOFT TEKNOLOJİ'NİN e-dönüşüm servis altyapısı ile geliştirdiği Web portalından faydalanmasına yönelik hizmetlerini kullanması sağlanacaktır.

Kolaysoft TESK AŞ'ye özel bir e-Belge Başvuru sayfası (başvuru.esnaffatura.com), e-Belge portalı (portal.esnaffatura.com) ve web sitesi (www.esnaffatura.com) hazırlayacak ve bu sayfaları 7/24 açık tutacaktır. Sistemin kurulması, aktive edilmesi, çalışır halde bulundurulması Kolaysoft sorumluluğunda olacaktır.

Protokol ile ilgili detaylı bilgiler için lütfen tıklayınız.

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...