Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

KOSGEB SEMİNERİ
Perşembe, 28 Ekim 2010 11:26

  • Esnaflara KOSGEB semineri
  • Geyve İlçesi Kültür Merkezi Salonunda ilçedeki esnaf ve sanatkârlar için, Esnaf Odası Başkanlığı tarafından tertiplenen, SESOB tarafından desteklenen KOSGEB tanıtım ve destek semineri verildi. 
    Seminer KOSGEB Bölge Müdürü İsmet Yılmaz tarafından, Geyve Esnaf Odası Başkanı İsmail Bulur’un desteği ile verildi.
    KOSGEB Müdürü Yılmaz seminerde, kobiler için destekler ana başlığı altında; kobi proje destek programı, iş birliği-güç birliği destek programı, tematik proje destek programı, girişimcilik destek programı, Ar-Ge inovasyon ve endüstriyel uygulama destek programı, genel destek programı konularında esnaf ve sanatkârlara bilgiler verdi ve yöneltilen soruları cevaplandırdı.
    KOSGEB tarafından sunulan destek imkânlarını esnaf ve sanatkârlar için fırsata dönüştürmek adına yapılan toplantılarda; can suyu olarak adlandırılan kredilerden yararlanmak için mutlaka sisteme kayıt yaptırılması gerektiği de katılımcılara anlatılıyor.
    Seminere; SESOB Birlik Başk. vek. Abdurrahman Caymaz, Genel Sekr. Oktay Albayrak, Taraklı İlçesi Esnaf Odası Başk, Alifuatpaşa Esnaf odası Bşk, Geyve TC Ziraat Bankası Md, Geyve İş Bankası Md, Geyve Küçük San Sit. Bşk, kalabalık esnaf ve sanatkâr gurubu katıldı.

 

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...