Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

7.GRUP OKUR YAZARLIK EĞİTİMİ
Salı, 15 Şubat 2022 00:00

Bilindiği üzere, İstanbul Arel Üniversitesi ve DMW Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri AŞ arasında 21/06/2021 tarihinde imzalanan "Eğitim ve İşbirliği Protokolü” ile pandemi döneminde zorlu günler geçiren esnaf ve sanatkârımızın yeni normale hızlıca adapte olması, gelirlerini arttırması ve uluslararası standartlarda işlerini geliştirmesi hedeflenmiş olup, bu kapsamda üç kurumun işbirliği ile; üyelerimize, teşkilatımız yönetici ve personeline "ücretsiz çevrimiçi finansal okuryazarlık eğitimi” verilmesi planlanmıştır.

Bu kapsamda planlanan 7'nci Grup Ücretsiz Çevrimiçi Finansal Okuryazarlık Eğitimi;

20.02.2022 tarihinde Pazar günü 09.30 - 17.30 saatleri arasında yine "Microsoft Teams Programı” üzerinden gerçekleştirilecektir.

Katılımcıların, 20.02.2022 tarihinde yapılacak olan 7'nci Grup ücretsiz çevrimiçi finansal okuryazarlık eğitimine katılabilmesi için; bilgisayar, tablet veya cep telefonlarına Microsoft Teams Programını yüklemeleri ve https://dmwdanismanlik.com/duyurular/finansalokuryazarlikegitimi-basvuruformu/ linkinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kaydını başarı İle tamamlayan katılımcının e-posta adresine/kutusuna eğitime gireceği link eposta olarak eğitim tarihinden 2 gün önce gönderilecektir. Eğitim sonunda, sadece çevrimiçi eğitime, tam gün katılım sağlayanlara Katılım Belgesi verilecektir. Kayıt olunmasına rağmen eğitime katılım göstermeyen ve eğitime devam etmeyen katılımcılara katılım belgesi verilmeyecektir.

GENELGE İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...