Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

Geyve Belediye Bşk. ve Geyve Esnaf ve Snt. Odası Bşk.'dan SESOB'a ziyaret
Perşembe, 05 Ağustos 2010 09:26

KALKINMADA ÜRETİMİN ÖNEMİ
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın ziyaret ettiği SESOB Başkanı

 Hasan Alişan Geyve ilçesi ile alakalı önemli mesajlar vererek, “ Tarihiyle, sanayi yatırımlarıyla, çiftçinin modern bir şekilde alternatif tarım ve üretimde bu ilçeyi önemli üretim merkezi haline getirmesi kalkınmaya da yansıyacaktır. Bütün ilçelerimizin bu doğrultuda gelişmesi için SESOB olarak göreve hazırız” dedi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette SESOB Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Alişan’a hayırlı olsun temennilerini ileten Murat Kaya, İlçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler vererek, göreve geldikleri günden bu yana Geyve halkının huzuru ve refahı için mücadele ederek, azimle çalıştıklarını söyledi. İlçede bulunan bütün kesimlerle birlikte İlçenin daha iyi bir noktaya gelmesi adına ortak hareket ettiklerini söyleyen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, çalışma ahenklerinin bundan sonra da hiç hız kesmeden aynı şekilde devam edeceğini kaydetti.

Kaya’nın kendisini ziyaret etmesinin duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Alişan ise, Geyve İlçesinin tarihi bir dokusu olduğunu belirterek, “ Özellikle son yıllarda sanayi alanlarında yapılan atılımlar, alternatif tarımın gelişmesi ve bölge halkının Geyve’yi meyve ve sebzenin yetiştirildiği önemli bir üretim merkezi haline getirmesi tabi ki çok önemlidir” dedi. Modern ziraatın benimsenmesi ve çiftçinin çağa uygun şekilde üretim yapabilmesinin önemine dikkat çeken Alişan, “ Üretim ve kalkınma işte bu noktada başlamaktadır. Seracılığın son yıllarda gelişme göstermesi bu yöndeki teşvik ve çalışmalar bitkisel üretimi ekonomik manada geliştirecek önemli bir etkendir. Bunun örneklerine de şahit olduk” dedi.

Geyve’nin olduğu kadar Sakarya’nın tüm ilçelerinin gelişmesini istediklerini söyleyen Alişan, “ Gelişme paralel olarak o bölgenin insanlarına yansıyarak ekonomik anlamda çok büyük rahatlıklar sağlamaktadır. İşçisi, çiftçisi, esnafı ve sanatkârına kadar herkes bu kalkınmadan pay sahibi olacağından İlimizin kalkınması için SESOB olarak üzerimize düşen sorumlukların bilincinde elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz” dedi.

 

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...