Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

Başkanımız TESK dayanışma toplantısındaydı
Pazartesi, 17 Ekim 2016 08:38

GESO Başkanımız İsmail Bulur, TESK dayanışma toplantısına katıldı. Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Bulur, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu'nun her yıl gerçekletirdiği dayanışma toplantısına katıldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu'nun 07-10 Ekim 2016 tarihleri arasında Antalya yapmış olduğu dayanışma toplantısına Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu olarak ve Geyve'yi temsilen Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Bulur da katıldı.

Esnaf ve sanatkarların sıkıntıları ve neler yapılabileceği hususunda görüşlerini dile getiren Başkan İsmail Bulur, "Çok yararlı bir toplantı oldu. Bu buluşmada esnaf ve sanatkarlarımızın yaşadığı sorunlarını dile getirme fırsatı bulduk. Özellikle işyeri kapanan ve sıkıntılı esnaflarımızla ilgili önemli çalışmaların yürütüldüğü bilgisini aldık" dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklama da "Çeşitli nedenlerle iş yerini kapatan esnafımıza işsizlik sigortası geliyor. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor, muhtemelen Ocak ayı gibi yasa yürürlüğe girecek" dedi.

 

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...