Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Vali Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyarette bulundular
Perşembe, 04 Ağustos 2016 12:50

Odamız Başkanı İsmail BULUR ve Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Vali Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyaret ederek, birliktelik mesajı verdiler.

 

Vali Hüseyin Avni Coş’u ziyarette sivil toplum kuruluşlarını temsilen konuşan SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Bizler Sakarya il genelinde serbest meslek ile uğraşan, alın teri ile çalışanların temsilcileri olarak, Sakarya’da ki işçisinden, çiftçisine, sanayicisinden esnaf ve sanatkarına kadar tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile buradayız. 15 Temmuz gecesi yaşanan bu olayın karşısında güçlü, kuvvetli, muktedir bir şekilde Sakarya’mızı savunmanız, mücadele etmeniz, üstün gayret sarf etmenizden dolayı sizi tebrik etmek, aynı zamanda ülkemizde yaşanan bu olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için geldik. Bundan sonra da yaşanılacak her türlü organizasyon karşısında biz devletimizin emrinde olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş tarafından Konferans Salonu’nda ağırlanan sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daha sonra Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyaret etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise belki de ilk kez sivil toplum kuruluşlarımız, sendikalarımız, siyasi partilerimiz, basın kuruluşlarımız bu iğrenç hareket karşısında tek yumruk olduğunu belirterek, “Siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, halkımız çok güçlü bir sınav verdi. İnşallah bu asil millete, onların çocuklarına layık oluruz. En kötü demokrasi bile her zaman darbelerden iyidir. Sizlere göstermiş olduğunuz asil duruştan dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...