Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

SESOB Başkanı'ndan 'Geçmiş Olsun' ziyareti
Perşembe, 11 Temmuz 2013 09:11

SESOB Başkanı Alişan'dan Geyve'ye 'Geçmiş Olsun' ziyareti.. Geçtiğimiz hafta meydana gelen patlamanın ardından Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği

(SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Geyve'ye gelerek "Geçmiş Olsun" ziyaretinde bulundu.

Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Bulur ve Yönetim Kurulunun eşlik ettiği ziyarette Hasan Alişan patlamayla ilgili bilgiler aldı.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret eden Alişan; fabrika sahipleriyle ve esnaflarla görüştü.

Patlamada meydana gelen hasar ile ilgili "Her zaman esnafımızın ve halkımızın yanındayız. Fabrika yetkilileriyle yaptığımız görüşme neticesinde oluşan zarar karşılanacaktır. Allah bir daha böyle bir felaket göstermesin" dedi.

Alişan fabrika yetkilileriyle yaptığı görüşmede, fabrikanın yeniden üretime geçeceği, devletin ve valinin desteği ile yeni bir yer gösterilmek suretiyle yaklaşık 2 yıl içinde kademeli olarak meskenden uzak bir bölgeye taşınacağını belirtti.

Geyve Esnaf Odaları Başkanı İsmail Bulur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SESOB Başkanı Hasan Alişan’ı konuk etti.

SESOB başkanı Alişan, GESOB başkanı Bulur, Geyveliler Yerel Kültür Dernek Başkanı Sami Bölükbaş, beraberindekiler ile birlikte İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.

Heyette bulunanlar ilçe çarşısındaki esnafları gezerek geçmiş olsun dileklerini iletti ve her konuda yanlarında olduklarını ifade etti.

Gezinin son durağı Venüs-Coşkunlar havai Fişek oldu. Heyette bulunanlar kendilerini karşılayan Arif Coşkun ve Hakan Coşkun’a geçmiş olsun dedi.

 

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...