Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

İŞLETMELERDE HİJYEN EĞİTİM KURSU
Pazartesi, 11 Şubat 2013 09:37

SESOB koordineli, MEM ve Sakarya İl Tarım Müdürlüğü Gıda Mühendisleri tarafından  Temel Gıda Maddeleri satan; fırın ve kantin esnafımıza ve çalışanlarına 04.02.2013 ve 10.02.2013 tarihleri arasında bir hafta boyunca  hijyen eğitim kursu verilmiştir.

Odamız Başkanı İsmail Bulur: “Gıda üretim ve satışları ile ilgilenen halkımızın hijyen hakkında bilgilendirilmesi amaçlı olarak MEM ve İl Tarım Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışıyoruz. İlk etapta fırıncı ve kantinci olarak 36 kişiye hijyen eğitimi verilmiştir. Toplam 56 saat olacak çalışmanın 40 saati MEM öğretmenleri kalan 16 saatlik eğitim ise İl Tarım yetkili Mühendisleri Alev Altıncı ve Ferit Uğur tarafından verilmiştir. Kurs bitiminden sonra yapılan sınav ile sertifikalar kazananlara teslim edilecek. Elinde sertifikası olmayan çalışanlara 12 bin TL para cezası uygulanacak. Sertifikası olanlardan ise portör muayenesi istenmeyecektir.

İl Tarım Gıda Mühendisleri; Alev Altıncı ve Ferit Uğur tarafından verilen seminerlere fırın ve kantin çalışanları ile sahipleri iştirak etmişlerdir.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Briliği Başkanımız Hasan Alişan’da gelerek kursiyerlere mutlaka bu kurslara katılarak belge almalarını belirterek kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

 

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...