Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

VERGİ LEVHASI ALINMASI HİZMETİ
Salı, 14 Haziran 2011 12:14

Vergi Levhalarını işyerine asma zorunluluğunun kaldırıldığı ancak,işyerinde bulundurma zorunluluğunun devam ettiği ve vergi levhalarının bundan böyle internet üzerinden erişim sağlanmak suretiyle temin edileceği konusunda hazırlanan 2011/27 sayılı genelgemiz 30.05.2011 tarihinde duyurulmuştu.

 

Konuyla ilgili olarak Birliğimiz ( Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği)'ne gelen sorunlardan vergi levhalarının Odalarımızca internet üzerinden erişim sağlanarak üyelere teslim edilmesi karşılığında her hangi bir ücret alınıp alınmayacağı ve 2010 yılına ait olarak daha önceden vergi levhasını tasdik ettirenlerin durumunun ne olacağı konularında tereddüt duyulduğu anlaşılmıştır.

Bilindiği üzere,meslek kuruluşlarımızın üyelerine vermiş olduğu hizmetlerin karşılığında alınacak ücretler,5362 sayılı Kanunun 61. maddesinde belirtilmiştir.

Genelge ile detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...